Diensten

Website

Wij bij Keep Going zorgen ervoor dat er direct duidelijk is wie je bent en wat je doet! Je kan bij ons kiezen voor een vooraf gemaakt ontwerp of natuurlijk gaan voor het ontwerp zoals je het zelf graag zou zien! 

Social media linking

Heb je social media profielen zoals Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en Youtube? Wij zorgen ervoor dat je website altijd up to date is. Alles wat je op je social media kanalen plaatst wordt tevens weergegeven op je eigen website!

Hosting

Hosting is de online ruimte die je website in gebruik neemt. De grootte hiervan is afhankelijk van de hoeveelheid data die er op de website komt te staan. Wanneer er bijvoobeeld veel media (muziek, foto’s, filmpjes) op de website staan, heeft deze meer ruimte nodig. 

Mobielvriendelijk

Wij zorgen dat je website responsive wordt gemaakt. Dit betekent eigenlijk dat de website zo ontworpen is dat hij rekening houdt met verschillende apparaten. Alles wordt netjes weergegeven zonder scrollen van links naar rechts over je hele scherm

huisstijl

Huisstijl is de herkenning van je bedrijf. Dit doe je d.m.v. kleurgebruik in je website, logo en communicatie middelen.  Heb je geen logo dan kunnen wij deze voor je ontwerpen!

Zakelijke email adres

Een zakelijk email adres is wel een must! Het komt vrij onprofessioneel over wanneer jij met je klanten mailt vanuit een email adres als: mijnbedrijf@gmail.com. Daarom krijg je bij ons een zakelijk email adres zoals: info@mijnbedrijf.nl of medewerker@mijnbedrijf.nl

service & onderhoud

Heb je “Service en Onderhoud” en wil je wijzigingen doorgeven? Neem contact met ons op en wij voeren de wijziging door.

Google analytics

Wil je graag weten waar je website bezoekers vandaan komen, hoelang ze op je website zitten en op welke pagina? Dit is een ideale tool om dat te monitoren!

seo

SEO is de afkorting van “search engine optimization”. dit betekent in het nederlands: zoekmachine optimalisatie.  Zorg dat hetgeen wat je verkoopt of uitoefent duidelijk in je teksten op je website vermeld staan zodat je sneller door de zoekmachines wordt opgepikt. 

webshop

Wil je graag een Webshop met betalingen zoals iDeal of PayPal. Vraag naar onze mogelijkheden!

Geen grote uitgaven!