Diensten

Wat is er

mogelijk?

Als je een website koopt, wil je natuurlijk weten wat je krijgt. Aan de rechterkant van dit scherm zie je een lijst met de pagina’s die we voor je realiseren.  Maar eigenlijk is niets te gek. Wij maken jouw website zoals jij het wilt!

Complete Website:

€549

Echt waar!

Wat kunnen wij betekenen voor jouw

website?

Search Engine Optimazation. Oftewel zoekmachineoptimalisatie. 

Dit houdt in dat je je teksten op een bepaalde manier formuleerd op je website zodat je beter gevonden wordt op Google en andere zoekmachines. 

Dit is dus iets wat je zeker wil hebben, maar niet makkelijk is. Neem eens contact op om te zien wat we voor je kunnen doen.

SSL. Nog zo’n lastige term. Trust me, we know. SSL zorgt ervoor dat je een veilige verbinding tussen twee computers hebt. 

Hiermee kunt je dus veilig bestanden of informatie van de ene, naar de andere computer sturen. Zonder dat is het gewoon leesbare tekst en dit is voor iemand die kwaad wil, makkelijk te onderscheppen.

Een SSL certificaat biedt je dus een stukje zekerheid met betrekking tot de informatie op je website.


WordPress CMS. Dit is eigenlijk het commandocentrum aan de achterkant. Via hier kun je je website beheren en aanpassen. 

Ook begrijpen we het heel goed als je hier je vingers liever niet aan brand. Kijk daarom eens bij onze service&onderhoud pakketten. Dan nemen wij deze zorg bij je uit handen.

Hoppa, weer een lastig woord. Kort gezegd houdt dit in dat op welk apparaat dan ook (behalve je broodrooster) je je website bekijkt, je altijd een goed geschaalde website hebt, zodat je niet overmatig hoeft te scrollen en alles mooi op 1 pagina past.

Eindelijk, iets dat je kent. Maar ook dit kunnen we voor je aan je website linken. Wanneer je een bericht op je facebook/instagram krijgt. Zie je dit in een live feed op je website!

Een zakelijk emailadres. Dit klinkt goed! alleen komen wij nog vaak mensen tegen die een hotmail of gmail account gebruiken. Dit kan natuurlijk, alleen een zakelijk email adres staat natuurlijk veel beter. 

Wij kunnen dit voor je regelen, neem contact op om te zien wat we voor je kunnen doen.

Een contact formulier is natuurlijk een must op je website, hoe ga je anders klanten die op je website komen, in contact brengen met je. Dit kunnen we voor je regelen. Ook eventuele vragenlijsten of formulieren voor bijvoorbeeld win-acties kunnen we voor je verzorgen.

Wil je een agenda op je website zodat mensen zichzelf kunnen inplannen? 

Dit scheelt je een bult tijd en je weet precies wanneer je welke klant kunt verwachten. 

Ook dit kunnen we voor je regelen, neem gauw contact op voor de mogelijkheden.

Ook voor een webshop ben je bij ons aan het juiste adres. In een gesprek gaan we samen met je kijken hoe we jouw webwinkel het beste kunnen profileren.

Een favicon is een icoontje dat je in je tablad bovenin google ziet. Een kleine leuke gimmick die veel professionaliteit uitstraalt!

Website

meer dan alleen een

website

DEsign

Alles voor de

Looks

Oke, dus je hebt een website, maar je hebt nog geen logo, of je bent toe aan vernieuwing. Gemiddeld wordt de huisstijl (logo, visitekaartjes, briefpapier enz.) eens per 5 jaar vernieuwd. Jij groeit/veranderd dus zou je design dit ook moeten doen. Neem eens contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!      

Wat wij kunnen bieden:

Je logo, dit is, buiten je naam, misschien wel het lastigste onderdeel aan je hele bedrijf. Logisch dus dat je hier aan investeerd. Je logo bepaald namelijk hoe je hele stijl eruit ziet. Is het een speels logo, of is het een klassiek, stijlvol logo. Dit bepaald je hele uitstraling. 

Neem eens contact op om wat ideeen door te nemen of te zien wat we voor je kunnen doen.

Een beeldmerk lijkt heel veel op een logo en worden daarom vaak ook vergeten. Een beeldmerk ken je bijvoorbeld van het telefoonmerk met het appeltje. Ik hoef je niet te vertellen wat dat is, dat weet iedereen. Dat komt door het beeldmerk. Wel zo belangerijk dus!

Neem eens contact op om te kijken hoe we voor jou een beeldmerk kunnen creeeren.

Een huisstijl klinkt een beetje gek. Maar het omvat eigenlijk een aantal zaken. Namelijk; je logo, visitekaartje en eventueel briefpapier. Alles krijgt dezelfde stijl en is dus ook mooi op elkaar afgestemd. Met een complete huisstijl krijgt je bedrijf een professionele uitstraling.

Wil jij ook een huisstijl die alles met elkaar verbindt? Neem dan even contact op.

Oke, dit behoeft niet veel uitleg. Iedereen weet wat een visitekaartje is. Wat niet iedereen weet, is dat je visitekaartje een soort tweede indruk is. Ontzettend belangrijk dus dat dit een ontzettend mooi kaartje is, dat goed bij je past en vertelt wie je bent.

Ook voor het ontwerp hiervan ben je bij ons aan het goede adres. Neem even contact op, dan regelen wij jouw visitekaartjes.

Niet iedereen met een bedrijf denkt hier direct aan, maar een heleboel gebeurd tegenwoordig via Social Media. 

Wij kunnen een bedrijfspagina voor je aanmaken zodat je ook met je bedrijf op Social Media zichtbaar bent en zo nog meer zichtbaarheid krijgt. 

Wil jij ook zakelijke Social Media pagina’s? Neem dan even contact op.

Een favicon is een icoontje dat je in je tablad bovenin google ziet. Een kleine leuke gimmick die veel professionaliteit uitstraalt!

Wat wij kunnen bieden:

Een domeinnaam is het adres dat je moet typen om naar je website toe te gaan. In ons geval is dit www.keepgoing.nl

Hiervoor kies je in de meeste gevallen je bedrijfsnaam.

De Hosting is de opslag van je website. De grootte hiervan is afhankelijk van je wensen

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit certificaat betekend dat de website die je bezoekt veilig is. Als hosting via Keep Going loopt heeft uw website dit certificaat.

Een zakelijk emailadres. Dit klinkt goed! alleen komen wij nog vaak mensen tegen die een hotmail of gmail account gebruiken. Dit kan natuurlijk, alleen een zakelijk email adres staat natuurlijk veel beter. 

Wij kunnen dit voor je regelen, neem contact op om te zien wat we voor je kunnen doen.

Hosting

Alles onder één

Dak

Hosting is eigenlijk het stukje ruimte op het internet waar je je website op plaatst. Dit stukje huur je ieder jaar zodat je daar je website op kan laten draaien. Hoe groot je hosting moet zijn, hangt af van hoe groot je website is en wat je hier wilt laten zien. 

Meer informatie nodig? of wil je weten welke hosting je nodig hebt voor jouw website? Neem contact op!